Cardioscan

Згодна, преносива кутија која на крајње једноставан начин, у опуштеној атмосвери производи исте резултате као и класичан ЕКГ, мери ниво стреса, мери крвни притисак, врши утврђивање телесног састава попут биоипеданце, метаболичку анализу, предлог исхране и програма спортске активности, дијагностику спортских перформанси, анализу кичменог стуба.

Овим уређајем гајимо здрав приступ телесном вежбању у фитнес клубовима. Примењују га и лекари у клиникама. Користи се у рехабилитацији као веома користан алат физиотерапеутима. Технологија за објективно мерење параметара тренинга са којима ефекат вежбања може бити кристално јасно документован. Овај производ такође убрзава ефекте вежбања користећи специјално развијен систем мотивације у тренингу.

Овај концепт подразумева широк асортиман производа – прилагођен потребама активних вежбача.

Провера здравственог статуса са системом кардиоскен може бити у само неколико минута. Систем је модуларан. Шта то значи за вас: Да ли сте власник фитнес или неког другог спортског клуба, тренер, доктор или физиотерапеут – бирате за вас праве производе и модуле који су вам стварно потребни. Тиме унапређујете квалитет гајећи здравствени приступ, а са мало улагања.

Важно да знате:

Одржавање и подршка су неопходне. Много важније, међутим, је да смо активни у пружању подршке у маркетингу и стицању нових купаца ваших услуга и задржавању тренутних купаца.

Cardiscan Тест Центар, Академија или посебно организоване манифестације су примери како можете ефикасно да користите Cardiscan како би успешно успоставили здравствени приступ вежбању на фитнес тржишту.

CARDIOSCAN CS-3 effect

Cardiscan CS -3 јединица је срце нашег система. Згодна и преноснива кутија која пружа услуге класичног ЕКГ али у једној слици тродимензионално. Само удобније и брже, за 120 секунди. Извештај садржи ЕКГ срца уз прецизан тродимензионални портрет, одређује индекс стреса, указује на ниво кондиције и даје препоруке за вежбање – најбољи темељ за безбедан и пре свега ефикасан тренинг.

Cardiscan CS -3 уређај је ефикасна и згодан за употребу. Вежбачи рекреативци не желе да провере срчану функцију пре него ли почну са систематским вежбањем. Проблем им је да оду код доктора и провере свој здравствени статус. Сви мисле да су потпуно здрави и да могу сасвим безбедно да приступе редовном вежбању. Али данас нажалост често то није случај. Зато данас имамо опрему која је пројектована да са четири електроде у опуштеној атмосвери и седећи добијемо крајње поуздане податке о својој спремности да приступимо вежбању. А уколико резултати брозог и једноставног тестирања Cardiscan-ом укажу на сумљиве и лоше резултате ми вас онда упућујемо код лекара специјалисте и на тест оптерећења ради даљих анализа.

Људско срце – у три димензије и боје

Оно што чини Cardiscan CS -3 посебним су свакако разумљива и једноставна презентација добијених података.

Провера ће бити искуство које вежбаче мотивише да раде за своје здравље.

Скенирање приказује људско срце у три димензије и боје: зелени и плави тонови указују на нормални спектар док жута и црвена боја указују на одступања од нормалне срчане функције.

Ваш испитаник доживљава здравље свог срца. Тиме га је лако убедити на вежбања, а нарочито ради унапређења или очувања свог здравља.