Analize stopala

Da li patite od upornih bolova u stopalima, kolenima ili leđima?

Ili ste možda profesionalni sportista i zdravstveno stanje utiče na vaše sportske performanse?

Stupite u kontakt sa nama i saznajte kako vam možemo pomoći. Razgovaraćemo o najboljem mogućem tretmanu, lečenju, program vežbanja ili senzo-motoričkom ulošku koji vama odgovara.

Bez obzira da li jurite vreme za kvalifikacije za olimpijski maraton ili se uopšte ne bavite sportom, rekreativac ste koji zimu provodi na Ski stazama, a leti na biciklu ili možda volite da igrate tenis u slobodno vreme, vi zapravo želite da upražnjavate sport bez tegoba, neprijatnosti i bola u najoptimalnijim uslovima. Hoćete da uživate u svom omiljenom sportu. Bez povreda s jedne, a sa druge strane što efikasnije.

Dobra sportska obuća koja odgovara potrebama vaših stopala često nije dovoljna!

Naše analize funkcije Vaših stopala pružaju Vam naučno potkrepljene i lako razumljive slike vaših stopala. Predstavićemo Vam precizne rezultate merenja na Vama razumljiv način. Gledaćete vaše pokrete i kretnje u najboljoj rezoluciji kroz protokol različitih serija testova, a koji pruža sveobuvatni uvid u funkciju Vašeg stopala. Svi prikazi rezultata, skale i grafike su kreirane kako bi svima bile razumljive i intuitivne.

Precizno analiziranje i lično sagledavanje Vaših kretnji i pokreta može vam pomoći da sprečite povrede i povećate efikasnost pokreta tokom bavljenja sportom, da otklonite koštano-zglobne probleme i poremećaje koje Vam uzrokuju bol. Kada imate mogućnost da otkrijete sušinski uzrok bola i vaših problema, kada dobijete Vaš personalizovan uložak za obuću ili patike, program vežbanja ili savet za bavljenje određenom fizičkom aktivosti, tada problem postaje stvar Vaše samodiscipline i upornosti. A suština je zapravo samo da se krećete, hodate, trčite ili vežbate.

Ako želimo da budemo Zdravi i pravi važno je samo da vodimo aktivan život. Da budemo u pokretu. Hodamo trčimo i bavimo se rekreativnim sportom. Sve nam to čini život dinamičnijim, uzbudljivijim, zanimljivijim, doprinosi unapređenju kvaliteta života. Čini nas jednostavno zdravijim.

A u svemu tome naši „Zdrav i Prav“ ulošci postaće Vam najbolji prijatelj.

Na raspolaganju su vam razni tretmani koji će vam pružiti najbolje rešenje za ublažavanje simptoma ili unapređenje sportskih performansi.

Proverite našu raspoloživost i zakažite termin. Na prvom našem sastanku razgovaraćemo o problemima koje imate, izvršićemo kompletna potrebna merenja i u potpunosti objasniti naše nalaze i preporučiti plan tretmana.

Stupite u kontakt sa našim timom da biste otkrili uzroke bolova u stopalima, kolenu, leđima ili drugim delovima tela i identifikovali najbolji tretman.

ANALIZA TRČANJA
Analize stopala, Analize stopala
KLINIČKA ANALIZA HODA
Analize stopala, Analize stopala
ANALIZA UŽIVO
Analize stopala, Analize stopala
STATUS VAŠEG STOPALA
Analize stopala, Analize stopala
%d bloggers like this: