Ulošci za kopačke

Igranje fudbala podrazumeva visok rizik za povrede stopala i kolena.

Upotrebom uloška za kopačke obezbeđujete podršku, stabilnosti i veću udobnost za vaša stopala tokom treninga ili fudbalskog meča, a što je za Vas kao igrača najvažnije smanjujte rizik od nastanka mnogih povreda i oštećenja na koži usled prenaprezanja.

Jedinstvena konstrukcija osigurava optimalnu udobnost za sve delove stopala.

I profesionalni i amaterski fudbaleri suočavaju se sa istim problemom kako da fudbalske kopačke budu udobnije bez promene dinamike i stopala i kopačke. Naši senzo-motorički ulošci za kopačke pravljeni su od inovativnih materijala i uz najsavremeniju tehnologiju kako bi pružili visoku udobnost, stabilizaciju i pouzdanu podršku za vaša stopala kako bi smanjili rizik od povreda.

Kreiramo udoban uložak za kopačke u skladu sa utvrđenom funkcijom Vaših stopala koji finalnom obradom prilagođavamo svim tipovima kopački. Inovativna kombinacija materijala osigurava optimalnu udobnost

Koje su koristi od nošenja „Zdrav i Prav“ uložaka za kopačke?

Specijalno dizajnirani da se konačnom finalnom obradom savršeno uklope u bukvalno bilo koji par kopački. Njihova konstrukcija pruža optimalnu kombinaciju podrške, stabilizacije i šok apsorpcije (udari i inicijalni kontakti tokom trčanja skoka). Inovativna konstrukcija za maksimiziranje udobnosti.

Anatomski kreirana šolja za pete sa gornje strane distribuira pritisak ispod pete, smanjujući opterećenje i kombinujući masnoću pete i pojačavajući njenu prirodnu funkciju. Peta sa svoje donje strane sadrži ugrađen posebno kreiran materijal koji upija šok udara pete, distribuira pritisak i smanjuje opterećenje pojedinih delova stopala. Sivi materijal EVA pruža kombinaciju dodatne podrške i šok apsorpcije u području oko pete i ispod sredine stopala smanjujći rotacione sile.

Podrška za medialni luk stopala povećava stabilnost u igri i dizajnirana je tako da odgovara samo Vašem tipu stopala, znači rađena je personalno na osnovu sprovedenih biomehaničkih procedura i protokola za utvrđivanje funkcije Vaših stiopala. A podrška je rađena po principu senzo-motorike što bi značilo putem aktivacije ne aktivnih pasivnih mišića i relaksacije prenapregnutih.

Veoma je važno i da se ukložak za kopačke lako i jednostavno održava što smo uspeli da postignemo dizajnom zaštitnog gornjeg sloja tzv. prekrivača. Znači lako se čiste mlakom vodom, a možete koristiti i običan sapun. Prirodno ih sušiti! Nikako ne stavljati na radijator ili neka druga grejna tela.Preporučujemo da ih zamenite posle 6 do 12 meseci, ili kada znakovi habanja budu toliki da ugrožavaju udobnost i stabilnost.

%d bloggers like this: