Ulošci za patike

Osetite udobnost Vašeg uloška za patike za Vaš aktivan životni stil.

Ulošci za patike dizajnirani su da Vam pomognu da se uklopite u zahteve bilo kog sporta i da Vam bude udobno, da budete aktivni bez bolova u stopalima.

Ako se bavite sportom, vežbate u fitness centru ili trčite ključno je da svojim stopalima pružite adekvatnu podršku, stabilnost i udobnost. U suprotnom, rizik od povreda ili prenaprezanja stopala može da onemogući svako uživanje koje biste inače mogli da osećate i doživite. Sportske uloške personalno kreiramo i izrađujemo za svagog i za sve sportove i sportske aktivnosti specifično i primereno podrazumevanim opterećenjima, ali to može biti i rekreativni sportski uložak koji ne morate da menjate kada menjate sportske aktivnosti. Na raspolaganju je ogroman asortiman mogućih i različitih Sportskih i rekreativnih uložaka za patike.

Najbolji ulošci za Vaše stopalo i Vaš sport koji volite.

Naš senzo-motorički uložak za patike vrši izuzetnu apsorpciju šoka inicijalnog kontakta stopala tokom trčanja I aktivnosti i može biti ultra lagan, a izdržljiv. To je savršena kombinacija funkcije koja vam pruža potrebnu podršku, stabilnost i udobnost. Kvalitet personalizovanog ortopedsko-anatomskog uloška za patike koji mi izrađujemo je veoma visok –tako da bez obzira kojim se sportovima bavite trajaće Vam poprilično dugo.

Posedujte najbolje sportske uloške za sve vrste patika.

Senzom- motoričke uloškje zs odlikuje podnožje niskog profila dizajnirano za aktivnosti visokog udara koje zahtevaju maksimalnu kontrolu. Bilo da pešačite uz planinu, igrate košarku ili trčite u patikama po ceo dan, ovaj insole nudi optimalnu stabilnost i podršku za vaše najaktivnije dane. Takođe su omiljene među lekarima i medicinskim sestrama koje nose atletske cipele tokom 12-časovnih smena i potrebna im je odgovarajuća podrška.

Dizajniran za pojedince koji zahtevaju maksimalnu bezbednost, kontrolu, i komfor za sve svoje kretne i sportske aktivnosti.

Ono što je najvažnije i za Vas kao korisnike najznačajnije, svaki uložak je rađen i kreiran u skladu sa specifičnostima i potrebama svakog stopala. Doživećete vaše patike na potpuno novi način i moćićete uz naš uložak da ostvarite pune performance Vaše izabrane sportske patike.

U nekim slučajevima može biti najbolje da dođete kod nas na sportska merenja kako bi zaključili koji tip patika najviše odgovara vašim stopalima i njihovoj funkciji ili problemima koje imate. Naš stručni tim je tu da Vas vodi kroz sve Vaše potrebe i probleme sa stopalima i sportskom obućom i sposoban je da odgovori svim Vašim specifičnim zahtevima.

Zakažite Vaš termin za merenje i utvrđivanje funkcije Vaših stopala!

Sportski uložak SPORT
Ulošci za trčanje TRKAČ
Ulošci za kopačke
%d bloggers like this: