Analize stopala

Da li patite od upornih bolova u stopalima, kolenima ili leđima?

Ili ste možda profesionalni sportista i zdravstveno stanje utiče na vaše sportske performanse?

Stupite u kontakt sa nama i saznajte kako vam možemo pomoći. Razgovaraćemo o najboljem mogućem tretmanu, lečenju, program vežbanja ili senzo-motoričkom ulošku koji vama odgovara.

Bez obzira da li jurite vreme za kvalifikacije za olimpijski maraton ili se uopšte ne bavite sportom, rekreativac ste koji zimu provodi na Ski stazama, a leti na biciklu ili možda volite da igrate tenis u slobodno vreme, vi zapravo želite da upražnjavate sport bez tegoba, neprijatnosti i bola u najoptimalnijim uslovima. Hoćete da uživate u svom omiljenom sportu. Bez povreda s jedne, a sa druge strane što efikasnije.

Dobra sportska obuća koja odgovara potrebama vaših stopala često nije dovoljna!

Naše analize funkcije Vaših stopala pružaju Vam naučno potkrepljene i lako razumljive slike vaših stopala. Predstavićemo Vam precizne rezultate merenja na Vama razumljiv način. Gledaćete vaše pokrete i kretnje u najboljoj rezoluciji kroz protokol različitih serija testova, a koji pruža sveobuvatni uvid u funkciju Vašeg stopala. Svi prikazi rezultata, skale i grafike su kreirane kako bi svima bile razumljive i intuitivne.

Precizno analiziranje i lično sagledavanje Vaših kretnji i pokreta može vam pomoći da sprečite povrede i povećate efikasnost pokreta tokom bavljenja sportom, da otklonite koštano-zglobne probleme i poremećaje koje Vam uzrokuju bol. Kada imate mogućnost da otkrijete sušinski uzrok bola i vaših problema, kada dobijete Vaš personalizovan uložak za obuću ili patike, program vežbanja ili savet za bavljenje određenom fizičkom aktivosti, tada problem postaje stvar Vaše samodiscipline i upornosti. A suština je zapravo samo da se krećete, hodate, trčite ili vežbate.

Ako želimo da budemo Zdravi i pravi važno je samo da vodimo aktivan život. Da budemo u pokretu. Hodamo trčimo i bavimo se rekreativnim sportom. Sve nam to čini život dinamičnijim, uzbudljivijim, zanimljivijim, doprinosi unapređenju kvaliteta života. Čini nas jednostavno zdravijim.

A u svemu tome naši “Zdrav i Prav” ulošci postaće Vam najbolji prijatelj.

Na raspolaganju su vam razni tretmani koji će vam pružiti najbolje rešenje za ublažavanje simptoma ili unapređenje sportskih performansi.

Proverite našu raspoloživost i zakažite termin. Na prvom našem sastanku razgovaraćemo o problemima koje imate, izvršićemo kompletna potrebna merenja i u potpunosti objasniti naše nalaze i preporučiti plan tretmana. 

Stupite u kontakt sa našim timom da biste otkrili uzroke bolova u stopalima, kolenu, leđima ili drugim delovima tela i identifikovali najbolji tretman.

Omogućite sebi lagodniji život i obradujte sebe na pravi način, tako što ćete konačno rešiti vaš problem sa stopalima.

ANALIZA TRČANJA
Analize stopala, Analize stopala
KLINIČKA ANALIZA HODA
Analize stopala, Analize stopala
ANALIZA UŽIVO
Analize stopala, Analize stopala
STATUS VAŠEG STOPALA
Analize stopala, Analize stopala
%d bloggers like this: