KLINIČKA ANALIZA HODA

HODATE. MI ANALIZIRAMO, A ZAJEDNIČKIM RADOM UNAPREĐUJEMO.

Profesionalno rešenje za kliničku dijagnostiku funkcije stopala.

KOMPLETNA KLINIČKA ANALIZA HODA

Kod nas dobijate potpuni uvid u vaš hod i vašu problematiku koštano-zglobnog sistema nogu, karličnog i ramenog pojasa, kao i stabilizaciju kičmenog stuba.
Najnovija tehnologija pruža visoko kvalitetne slike za profesionalnu analizu i obradu. Dodatni merni sistemi i uređaji kao što su ploča sile, ploča pritiska, EMG i vektor sile mogu da se snimaju sinhrono i generišu bitne podatke za objektivnu sveobuhvatnu analizu.

Ključni činilac profesionalne „Gejt Analize“ je SPRINTEKS Orto traka za trčanje, koja je posebno razvijena za profesionalne sportske i medicinske primene u laboratoriji za proučavanje kretanja čoveka.

Brzim kamerama od 240 slika u sekundi u punoj HD rezoluciji sa izuzetnom jasnoćom proučavamo svaki pokret i kretnju u digitalnom kvalitetu. Za naknadnu evaluaciju koristi se TEMPLO softver.

Mnoge povrede i stanja sa kojima se sportisti i rekreativci susreću nastaju kao posledica inherentne abnormalnosti tokom hoda i tek nakon dijagnostikovanja takvih odstupanja tokom vašeg prirodnog „hoda“ može se stvoriti tačan i visoko specifičan plan programa vežbanja i drugih tretmana.

Nakon izvršene biomehaničke analize, kreiramo biomehanički izveštaj koji sadrži detalje o rezultatima najrelevantnijih nalaza i predloženi program korekcije ili rehabilitacije.

KLINIČKA ANALIZA HODA

KLINIČKA-ANALIZA-HODA-1Šta nam softverski sistemi za analizu hoda omogućavaju:

  • Motiviše Vas da stalno poboljšavate i unapređujete svoje kretanje
  • Objektivno procenjujemo i pratimo funkcionalnost zglobova i snagu mišića tokom faza rehabilitacije i za tretman određenog područja mišićnog i koštano – zglobnog sistema.
  • Brzo identifikujemo sve nedostatke držanja tela ili loše navike u kretanju.
  • Odmah dobijamo numeričke vrednosti, pomažemo u sprečavanju recidiva, komplikacija i regresije poremećaja ili stanja nakon povrede, periodičnim proveravanjem dobijenih rezultata i efikasnosti lečenja.
Tagged with:
%d bloggers like this: