Najčešća pitanja

Evo odgovora na uobičajena pitanja o procedurama i načinu izrade Vaših personalizavanih uložaka

“Mogu li doći do vas bez zakazivanja termina?”

Uvek ste dobro došli ukoliko želite da se raspitate vezano za procedure ili same uloške ili želite jednostavno da nas upoznate. Merenja za izradu uložaka moraju da se zakazuju kako bi rezervisali vaš termin.

„Koliko traju merenja za izradu uložaka“?

Merenja za izradu uložaka mogu trajati od 15 do 90min. U zavisnosti od protokola koji radimo. Po vašem pozivu, a u skladu sa razgovorom, vašim problemom i potrebama dogovaramo tip protokola i vreme trajanja.

„Koliko mogu da traju ulošci za obuću?“

Ulošci za obuću kod dece se neće pohabati jer deca nemaju veliku težinu i nisu velike sile koje deluju na dečiji uložak za obuću. Kod dece uložak omanja za nekih otprilike godinu dana. Jedan uložak može da podrži rast stopala za 1 do ne tako često maksimum 2 broja.

Kod odraslih dužina trajanja uloška za obuću uslovljena je tvrdoćom izrade uloška, vašom telesnom težinom, dužinom nošenja i veličinom sila koje deluju na uložak. Sportski uložak će u tom slučaju trajati najkraće ali ne bi trebalo manje od godinu dana. Kod odraslih koji ne koriste obuću za sport i nisu gojazni uložak može da traje godinama.

„Koje je vreme izrade uložaka?“

Uloške je moguće izraditi u roku od 7 do najviše 10 dana. Međutim ukoliko se obuća za finalnu obradu donese u ponedeljak vaši ulošci će najčešće biti spremni već do petka. Urgentne porudžbe retko kad smo u mogućnosti da prihvatimo i jedino mogu biti stvar dogovora u skladu sa tekućom i trenutnom situacijom.

„Od čega se izrađuju senzo-motorički ulošci?“

Senzo-motorički ulošci se izrađuju do EVA pene specijalnog sastava prilagođenu izradi uložaka za obuću. Najbliže bi objasnili da je to materijal sličan središnjem delu đona modernih patika. Uloške je moguće izraditi od EVA pene različitih tvrdoća u skladu sa zahtevima utvrđenim na merenjima i u skladu sa vašim potrebama. Pojedini delovi uloška za obuću u skladu sa potrebama funkcije mogu biti rađeni od spicijalnih guma. Svi korišćeni materijali su sertifikovani i pod strogom kontrolom.

“Da li je moguće uložak platiti karticom?”

Uložak imate mogućnost da platite gotovinom ili direktno na račun Zdrav i Prav D.O.O. Br.r.: 355-3200382620-53 Vojvođanska Banka

Karticom nije moguće platiti!

Tagged with:
%d bloggers like this: