Ulošci za cipele ELEGANT

Ulošci za cipele ELEGANT

Zašto vam nebi bilo udobno u obući dok ste na poslu ili na nekoj proslavi ili svečanosti?

Odrasli najčešće imaju problem sa elegantnom obućom, a još više ako je nova. Javljaju se specifični problemi i bol stopala u poslovnoj ili elegantnoj cipeli.

Duga stajanja i hodanje u poslovnim/elegantnim cipelama mogu biti prava muka. Već nakon kratko provedenog vremena u cipeli, pete i jagodice na prstima počinju da bole. Tvrde potpetice i pete takvih cipela prenose udare peta tokom inicijalnog kontakta ne amortizujući ga, prenoseći udare na kolena i leđa izazivajući u prvi mah nelagodnost koja se kroz kratko vreme pretvara u bol.

This slideshow requires JavaScript.

Koje probleme u obući možete rešiti senzo-motoričkim ulošcima?

Ulošci za obuću u elegantnim cipelama pružaju osjećaj olakšanja, rasterećenja čime ujedno čine dobro poslovanju. Specijalni reljef senzo-motoričkog  uloška osigurava udobno prijanjanje tabana i aktivira mišiće nogu što stvara osećaj udobnosti. Istovremeno, personalizovana izrada reljefa  osigurava savršeno prijanjanje tokom gaženja, što je veoma teško, a mi to postižemo čak i u elegantnoj cipeli.

Na Vašim stopalima mogu postojati zone koje su preopterećene pritiskom. Utvrđivanjem funkcije vaših stopala mi precizno lociramo te zone i specijalnim materijalima različite tvrdoće činimo da te zone rasteretimo i pružimo Vam dodatnu udobnost.

Nosite obuću koja odgovara vašim estetskim potrebama, a našim ulošcima obezbedite udobnost i lagodnost nošenja.

 „Elegant“  uloške možete prebacivati iz cipele u cipelu.

U zavisnosti od telesne težine i obuće ulošci mogu trajati od dve do pet godina.

Pored specifične tehnologije izrade koja je podređena potrebama funkcije Vaših stopala tajna našeg uspeha leži u jedinstvenom protokolu biomehaničkih analiza za utvrđivanje potreba vaših stopala za posebnim elementima i modulima Vašeg budućeg uloška za elegantnu obuću.

Ulošci za cipele vas čekaju

Odvojite vreme i zakažite merenja za izradu Vaših senzo-motoričkih uložaka!

Pored uložaka koji će Vam svakako povećati kvalitet vaše svakodnevnice na poslu dobijate i preporuke za kupovinu i izbor Vaše buduće elegantne cipele.

Iskustvo nam govori da često naši klijenti ne znaju da izaberu obuću u skladu sa tipom svojih stopala što zna da bude problem koji nije moguće rešiti niti jednom vrstom uložaka za obuću.

 

 

Tagged with:
%d bloggers like this: