Ulošci za kopačke

Igranje fudbala podrazumeva visok rizik za povrede stopala i kolena.

Da li ste pitali da li postoje ulošci za kopačke? Ako jeste, ovaj tekst vam može približiti zašto je potrebno da imate uloške samo za kopačke.

Upotrebom uloška za kopačke obezbeđujete podršku, stabilnosti i veću udobnost za vaša stopala tokom treninga ili fudbalskog meča, a što je za Vas kao igrača najvažnije smanjujte rizik od nastanka mnogih povreda i oštećenja na koži usled prenaprezanja.

uložak-za-fudbal

Jedinstvena konstrukcija osigurava optimalnu udobnost za sve delove stopala.

I profesionalni i amaterski fudbaleri suočavaju se sa istim problemom kako da fudbalske kopačke budu udobnije bez promene dinamike i stopala i kopačke. Naši senzo-motorički ulošci za kopačke pravljeni su od inovativnih materijala i uz najsavremeniju tehnologiju kako bi pružili visoku udobnost, stabilizaciju i pouzdanu podršku za vaša stopala kako bi smanjili rizik od povreda.

Kreiramo udoban uložak za kopačke u skladu sa utvrđenom funkcijom Vaših stopala koji finalnom obradom prilagođavamo svim tipovima kopački. Inovativna kombinacija materijala osigurava optimalnu udobnost

Ulošci-za-kopačke-2

Koje su koristi od nošenja „Zdrav i Prav“ uložaka za kopačke?

Specijalno dizajnirani da se konačnom finalnom obradom savršeno uklope u bukvalno bilo koji par kopački. Njihova konstrukcija pruža optimalnu kombinaciju podrške, stabilizacije i šok apsorpcije (udari i inicijalni kontakti tokom trčanja skoka). Inovativna konstrukcija za maksimiziranje udobnosti.

Ulošci-za-fudbal

Anatomski kreirana šolja za pete sa gornje strane distribuira pritisak ispod pete, smanjujući opterećenje i kombinujući masnoću pete i pojačavajući njenu prirodnu funkciju. Peta sa svoje donje strane sadrži ugrađen posebno kreiran materijal koji upija šok udara pete, distribuira pritisak i smanjuje opterećenje pojedinih delova stopala. Sivi materijal EVA pruža kombinaciju dodatne podrške i šok apsorpcije u području oko pete i ispod sredine stopala smanjujći rotacione sile.

Ulošci-za-kopačke-1

Podrška za medialni luk stopala povećava stabilnost u igri i dizajnirana je tako da odgovara samo Vašem tipu stopala, znači rađena je personalno na osnovu sprovedenih biomehaničkih procedura i protokola za utvrđivanje funkcije Vaših stopala. A podrška je rađena po principu senzo-motorike što bi značilo putem aktivacije, ne aktivnih pasivnih mišića i relaksacije prenapregnutih mišića.

Veoma je važno i da se ukložak za kopačke lako i jednostavno održava što smo uspeli da postignemo dizajnom zaštitnog gornjeg sloja tzv. prekrivača. Znači lako se čiste mlakom vodom, a možete koristiti i običan sapun. Prirodno ih sušiti! Nikako ne stavljati na radijator ili neka druga grejna tela. Preporučujemo da ih zamenite posle 6 do 12 meseci, ili kada znakovi habanja budu toliki da ugrožavaju udobnost i stabilnost.

Tagged with:
%d bloggers like this: